Pastramiboller

Pastrami er krydret, saltet oksekød der spises koldt i tynde skiver.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Pastramiboller

Pastrami er krydret, saltet oksekød der spises koldt i tynde skiver.

Opskriften gælder for 10 personer

  • 10 italienske boller
  • 50 g blødt smør
  • 10 salatblade, fx krølsalat
  • 175 g pastrami i tynde skiver
  • 200 g Castello® økologisk brie i tynde skiver
  • 200 g finthakket piccalilly (sennepspickles)

Fremgangsmåde:

Flæk bollerne og smør "underne" med smør. Fordel herpå salat, pastrami og osteskiver. Smør hakket pickles på "overne" og læg dem ovenpå. Pak bollerne i film og læg dem i køleskabet i mindst 1 time.

Tips

Hvidskimmelost kan erstattes af gul ost i skiver. Pastrami er oksekød, fx oksespidsbryst som har ligget i en lage med krydderier - og derefter er saltet. Så er kødet kogt, røget og vendt i en krydderiblanding. Pastrami spises koldt i meget tynde skiver.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 12700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,3 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 48 %
Print