Pizza med ost og nødder
30 min

Pizza med ost og nødder

Vegetarpizza med kvark i stedet for tomatsauce. Toppet med granatæblekerner og rucola
Bedømmelse (3 vurderinger)

Min bedømmelse:

Pizza med ost og nødder

Vegetarpizza med kvark i stedet for tomatsauce. Toppet med granatæblekerner og rucola

Antal portioner

Pynt

  • ½ liter skyllet rucolasalat
  • 1 dl kerner fra granatæble (ca. ½ granatæble)

Fremgangsmåde:

Rul dejen ud på en plade med bagepapir. Smør kvarken ud på dejen og fordel ost, de grofthakkede nødder og mandler herpå. Bag pizzaen midt i ovnen til den er gylden.

Tip

Server evt. den bagte pizza med lufttørret skinke.

Bagetid

20-25 min. ved 225° - traditionel ovn.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11920 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,3 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 44 %
Print