Pizzasnegle med skinke
Bedømmelse  (88)

Min bedømmelse:

Fryseegnet

Tilberedningstid: 60+ min

Pizzasnegle med skinke

Lav en stor portion pizzasnegle, frys dem og optø dem enkeltevis, når du mangler noget lækkert til madpakken.

Antal portioner

20 stk. pr. portion

Dej

  • 50 g gær
  • 3 dl vand (lillefingervarmt)
  • 1 tsk groft salt
  • 2 spsk vindruekerneolie
  • 500 g pizzamel

Fyld

  • 1 dåse koncentreret tomatpuré
  • 14 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 100 g finthakket kogte skinker
  • 2 røde peberfrugter i meget små tern
  • 1 finthakket zittauerløg
  • 100 g Karolines Køkken® Pizzaost 24%

Dej

Kom gæren i en stor skål og tilsæt det lunkne vand. Rør til gæren er opløst. Tilsæt salt og olie. Rør ¾ af melet i med en grydeske. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt resten af melet i. Ælt dejen godt igennem. Rul den ud til en firkantet plade (ca. 35 x 40 cm).

Fyld

Rør tomatpure, salt og peber sammen. Smør blandingen på dejpladen og fordel herpå skinke, peberfrugt, løg og ost. Rul dejpladen fra den lange side til en roulade. Skub rouladen let sammen så den måler 40 cm. Skær den ud i 20 stykker. Læg sneglene på bageplader med bagepapir og lad dem hæve tildækket i ca. 20 min. Bag sneglene midt i ovnen. Lad pizzasneglene køle af på en bagerist.

Kom pizzasneglene, med bagepapir imellem, i plastikposer egnet til frysning. Frys dem.

Tip

Når madpakken laves om morgenen, tages en frossen pizza og lægges i madkassen, ved frokost tid, er den optøet og lige til at spise.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 200°.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 11020 kJ
  • Energifordeling:
  • Fedt: 7,8 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 59 %
  • Fedt: 23 %
  • Alkohol: 0 %