Rejesalat med mango og ris - af en rest ris

Rejesalat med mango og ris - af en rest ris, er simpel og hurtig at lave. Rejernes salte smag suppleres med den søde frugtige smag af mango. Glæd dig!
Bedømmelse (5 vurderinger)

Min bedømmelse:

Rejesalat med mango og ris - af en rest ris

Rejesalat med mango og ris - af en rest ris, er simpel og hurtig at lave. Rejernes salte smag suppleres med den søde frugtige smag af mango. Glæd dig!

Antal portioner
  • 150 g drænede rejer
  • 100 g Karolines Køkken® Hytteost 4,5%
  • 1 dl kogte ris
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 75 g mangofrugt i små tern
  • 1 spsk finthakkede friske korianderblade
  • 4 radiser i kvarte

Tilbehør

  • 50 g skyllet romainesalat
  • 3 skiver ristet sandwichrugbrød
  • 1 limefrugt i både

Fremgangsmåde:

Bland rejer, hytteost og ris godt sammen med salt og peber. Vend mango, koriander og radiser i og smag til.

Anret rejesalaten sammen med salat, sandwichrugbrød og limebåde.

Tip

Hvis der er noget rejesalat i overskud egner det sig godt til madpakken.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 2890 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,2 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 12 %
Print