Rejesalat med Rhode island dressing

En generøs frokostsalat, hvor det er besværet værd selv at pille rejerne.
Bedømmelse (7 vurderinger)

Min bedømmelse:

Rejesalat med Rhode island dressing

En generøs frokostsalat, hvor det er besværet værd selv at pille rejerne.

Antal portioner

Rhode island dressing

  • 800 g rejer med skal (ca. 200 g)
  • 2 modne avocadoer
  • ½ agurk
  • 1 salatløg i tynde skiver
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk havsalt, fx maldon
  • friskkværnet peber
  • ¾ liter blandet salat, fx iceberg og rucola

Pynt

  • både af citroner
  • friske dildkviste

Tilbehør

  • 200 g flutes

Fremgangsmåde:

Rhode island dressing

Rør alle ingredienserne sammen. Stil dressingen tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Smag til.

Pil rejerne. Flæk avocadoerne, fjern stenene og tag kødet ud med en teske. Skær agurkerne i mindre stykker. Bland løg, avocado, agurk, citronsaft, salt og peber i en skål.

Ved serveringen

Anret salaten på tallerkener og fordel herpå grøntsager og rejer. Pynt med dild og server dressing og brød til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6940 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,1 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 34 %
Print