Rejesalat
Bedømmelse (5)

Min bedømmelse:

Tilberedningstid: 60+ min

Rejesalat

Opskriften på rejesalat er simpel, hurtig og velsmagende. De lækre rejer kombineres med cremet flødeost, frisk dild og syrlig citronsaft. God på en bund af lolo rossa salat eller som fyld i en sandwich.

Antal portioner
  • 150 g frosne rejer
  • 150 g Arla Buko® Naturel
  • 1 12 spsk mælk
  • 2 spsk hakket frisk dild
  • 1 tsk friskpresset citronsaft
  • 1/8 tsk cayennepeber
  • 14 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 dl fintstrimlet lolo rossa salat

Pynt

  • limefrugter i skiver
  • rejer

Tilbehør

  • 100 g flutes

Læg rejerne til optøning i en sigte og lad dem dryppe godt af. Rør flødeosten blød med mælk, dild og citronsaft. Vend rejerne i blandingen og smag til med cayennepeber, salt og peber. Stil rejesalaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Anret den sammen med lolo rossa salat på 4 portionstallerkener.

Tip

Salaten kan anvendes som sandwichfyld.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 3620 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,4 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 29 %
  • Fedt: 45 %
  • Alkohol: 0 %