Rugbrødssandwich med grøn spread
30 min

Rugbrødssandwich med grøn spread

En dejlig sandwich med blød og lækker spread af ærter og salatost. Hertil masser af sprøde og saftige grøntsager og røget mørbrad.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Rugbrødssandwich med grøn spread

En dejlig sandwich med blød og lækker spread af ærter og salatost. Hertil masser af sprøde og saftige grøntsager og røget mørbrad.

Antal portioner

Grøn spread

Strimlede grøntsager

  • 1 gul peberfrugt i helt tynde strimler (ca. 150 g)
  • 3 gulerødder i helt tynde strimler (ca. 175 g)
  • ½ agurk i helt tynde strimler (ca. 150 g)
  • 50 g renset feldsalat
  • ½ tsk flagesalt
  • 8 skiver softkerne rugbrød - evt. ristet (ca. 475 g)
  • 200 g røget svinemørbrad i tynde skiver

Fremgangsmåde:

Grøn spread

Kom ærter, dildkviste, vand, ost og peber i et blenderglas. Blend ved hurtigste hastighed til spreaden er ensartet og grøn. Smag til.

Strimlede grøntsager

Vend peberfrugt, gulerod og agurk sammen. Tag halvdelen af grøntsagerne fra og gem dem til de 4 sandwiches. Bland resten af de strimlede grøntsager med feldsalat og salt og fordel dem på et stort fad.

Smør rugbrødsskiverne med halvdelen af den grønne spread. Læg dem sammen om røget mørbrad og de usaltede strimlede grøntsager. Del evt. de 4 sandwich til hver 2 trekanter og anret dem på salaten. Server sammen med resten af den grønne spread.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 52,4 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 24 %
Print