Safran crostini

Spis dem som snack eller brug dem som små tapas med forskelligt tilbehør på, fx en laksedressing.
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Safran crostini

Spis dem som snack eller brug dem som små tapas med forskelligt tilbehør på, fx en laksedressing.

5 crostinier pr. person

Antal portioner
  • 1 langt flute
  • 50 g smeltet smør
  • ½ tsk safrantråde (ca. ½ g)

Fremgangsmåde:

Skær flutet i ca. 30 tynde skiver. Rør fedtstof og safran sammen og smør det på hver fluteskive. Fordel dem på en plade med bagepapir og rist dem øverst i ovnen til de er sprøde og let gyldne.

Tip

Du kan evt. bruge knust hvidløg i stedet for safran.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 5020 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,5 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 62 %
  • Fedt: 28 %
Print