Sandart i tomat-dildfløde

Sandart er en smuk fisk, der har sæson hele året - bortset fra maj, hvor den er fredet.
Bedømmelse (15 vurderinger)

Min bedømmelse:

Sandart i tomat-dildfløde

Sandart er en smuk fisk, der har sæson hele året - bortset fra maj, hvor den er fredet.

Antal portioner

Pynt

  • hakkede dildkviste

Tilbehør

  • 1 kg kogte kartofler
  • 400 g dampede sukkerærter

Fremgangsmåde:

Drys halvdelen af saltet på fileterne og vend dem i rasp. Lad smørret blive gyldent i en sauterpande og steg fileterne ca. 2 min. på hver side. Tilsæt tomater, dild, fløde og resten af saltet og lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Server straks sammen med kartofler og dampede grøntsager.

Tip

Sandart kan erstattes af fx rødspætte eller skrubbe.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9130 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,9 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 20 %
Print