Sandwich med skinkemignon og dadler

En spændende kombination af den friske, syrlige dressing, gulerødder, svinekød og de intense søde dadler.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Sandwich med skinkemignon og dadler

En spændende kombination af den friske, syrlige dressing, gulerødder, svinekød og de intense søde dadler.

Antal portioner

Hvidløgsdressing

  • 4 gulerødder
  • 1 skinkemignon
  • 15 g smør
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 tsk groft salt
  • 1 tyrkisk brød
  • 1 liter icebergsalat revet i grove strimler
  • ¾ agurk i tynde stave
  • 100 g halvtørrede dadler i tynde strimler - eller store rosiner

Fremgangsmåde:

Hvidløgsdressing

Vend forsigtigt alle ingredienserne sammen. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Skræl gulerødderne og skær dem i lange tynde strimler med en kartoffelskræller.

Skær skinkemignonen i tynde skiver (ca. ½ cm tykke). Lad halvdelen af fedtstoffet blive gyldent i en pande. Brun halvdelen af kødskiverne ca. 1 min. på hver side. Drys med halvdelen af krydderierne. Tag kødet op og hold det varmt. Steg resten af kødet på samme måde.

Lun imens brødet på en plade med bagepapir midt i ovnen.

Skær brødet i 8 trekanter. Flæk hver trekant, så den stadig hænger sammen i bunden. Anret grøntsager, dadler og det stegte kød i et stort fad og server dressingen til - så kan hver person lave sin egen sandwich.

Luning af brød

Ca. 3 min. ved 200° - eller på en brødrister.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8400 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,3 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 14 %
Print

Vin match

Viognier Mendoza, Argentina

Vinen til denne sandwich skal have lidt sødme, men ikke for meget. Prøv en hvidvin på viognier-druen Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til thaimad