Smørrebrød med tomatcarpaccio og salatostgremolata
  • Arla
  • Opskrifter
  • Smørrebrød med tomatcarpaccio og salatostgremolata

Smørrebrød med tomatcarpaccio og salatostgremolata

15 min
Lækkert vegetarisk smørrebrød, der bryder med de traditionelle af slagsen. Lad dig gerne friste, for dette smørrebrød er friskt, sprødt og lækkert på sin helt egen måde. Måske dette nye smørrebrød bliver din favorit?
https://www.arla.dk/opskrifter/smorrebrod-med-tomatcarpaccio-og-salatostgremolata/

Sådan gør du

Salatostgremolata
  • Mos salatosten let med en gaffel og vend den sammen med de øvrige ingredienser.
  • Smør rugbrødsskiverne med hummus og fordel tomatskiverne herpå.
  • Kom gremolata på midten af de 4 stykker smørrebrød. Pynt med ærteskud og salt - og server.

Du kan også bruge pesto, smør, mayonnaise eller ligende istedet for hummus.

Energiindhold for hele retten:

5875 kJ / 1404 kcal

Næringsindhold pr. 100g

960 kJ / 229 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 6,4 g
Protein: 13,8 % 7,8 g
Kulhydrat: 35,7 % 20,1 g
Fedt: 50,5 % 13,1 g

Ingredienser

Salatostgremolata
100 g Salatost i tern
1 dl Finthakket bredbladet persille
1 dl Hakkede mandler (ca. 50 g)
1 spsk Fintrevet citronskal (usprøjtet)
4 skiver Rugbrød
100 g Hummus, fx rødbedehummus
100 g Cherrytomater i meget tynde skiver
Ærteskud
Sort flagesalt