Ca. 10 min. ved 200° - varmluft.
Enchiladas er en god opskrift til at få brugt rester. Tilsæt evt revne grøntsager til saucen og brug de osterester, du har i køleskabet.
10346 kJ / 2473 kcal
423 kJ / 101 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,6 g |
Protein: | 25,7 % | 6,4 g |
Kulhydrat: | 48,8 % | 12,1 g |
Fedt: | 25,5 % | 2,9 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
2 dl
Kogende grøntsagsbouillon
|
|
---|---|
45 g
Tørrede belugalinser (ca. ½ dl)
|
|
1 tsk
Olivenolie
|
|
1
Finthakket løg (ca. 75 g)
|
|
3
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
1 dåse
Hakkede tomater (ca. 400 g)
|
|
½ tsk
Stødt spidskommen
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
1 dåse
Kidneybønner (ca. 420 g)
|
8
Mellem fuldkornstortillaer
|
|
---|---|
175 g
Revet tex mex ost
|
250 g
Cherrytomater i tern
|
|
---|---|
1
Agurk i tern (ca. 250 g)
|
|
½
Rødløg i tynde ringe (ca. 25 g)
|
|
1
Stor finthakket grøn chilipeber
|
|
1
Lille finthakket fed hvidløg
|
|
1 spsk
Hakket frisk koriander
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
250 g
Kvark eller Cheasy® skyr naturel
|
---|