Arla A38®

Arla Go' start

NYHED – ARLA GO’START

Arla GO' START giver dig en god start på dagen hvor end du er. Nyd en Arla GO' START hindbær/solbær drik med havreklid eller en portion Arla GO’ START mild jodbær med rugbrødsdrys, når du har brug for en mættende og nem  morgenmad på farten.

Læs mere om produkterne
Arla GO’ START hindbær/solbær

Arla GO’ START hindbær/solbær

Arla GO’ START hindbær/solbær er en 350 ml yoghurtdrik, som er tilsat havreklid. Drikken har en mild smag af hindbær og solbær og mætter godt. Den indeholder ligeledes acidophiluskultur som alle vores andre A38® produkter og så er den økologisk og nøglehulsmærket. Denne drik er, sammen med evt. et stykke frugt, et godt bud på et fuldt morgenmåltid, som du kan nyde, hvor du vil. Arla GO’ START mætter godt i en fart.

Læs mere...
Arla GO’ START jordbær

Arla GO’ START jordbær

Arla GO’ START jordbær 185g er et syrnet mælkeprodukt med en top af 30g rugbrødsdrys. Produktet har en mild smag af jordbær og mætter godt. Den indeholder ligeledes acidophiluskultur som alle vores andre A38® produkter og så er den økologisk og nøglehulsmærket. Arla GO’ START mild jordbær er, sammen med evt. et stykke frugt, et godt bud på et fuldt morgenmåltid, som du kan nyde, hvor du vil. Arla GO’ START mætter godt i en fart.

Læs mere...
A38® historie

A38® historie

A38® er et af Danmarks mest solgte syrnede mejeriprodukter, og der er flere meninger om hvor produktets særprægede navn stammer fra. En af mulighederne er at A’et står for Andelsmejeriernes Mælkesalg, der var det selskab, der lancerede produktet, og det gjorde de i 1938. Men A’et kunne også henvise til den acidophilus-kultur, som produktet indeholder ud over de almindelige tykmælks-kulturer. Og acidophilus-kulturen, der siden 1920 har været kendt for sin gavnlige indflydelse på mavens balance, trives bedst ved en temperatur på omkring 38 grader. 

Ymer

Ymer

Midt i et tomt svælg mødtes rimdækket is og varme. Isen smeltede og dryppede, og der opstod en jætte, Ymer .... Det kan være lidt svært at holde den højtidelige tone i skabelsesberetningen i den nordiske mytologi, når man kommer til den drabelige jætte, der er opkaldt efter et fredsommeligt syrnet mælkeprodukt, men faktisk er det omvendt. Mejeribestyrer E. Larsen i Hatting havde fundet navnet i Snorre Sturlassons Edda, da han i 1937 fik sit nye syrnede mælkeprodukt registreret som ymer, og det navn blev også brugt af andre mejerier, der begyndte at lave produktet.

Ylette

Ylette

Ylette kom på det danske marked midt i 70’erne og er en fedtreduceret udgave af ymer. Mens proteinindholdet er det samme som i ymer, ligger fedtindholdet på 1,5% som i letmælk. 

Både Ymer og Ylette er i 2012 blevet en del af A38® familien. Begge produkter er tilsat acidophilus-kultur.v

A38® Produkter
Tykmælk

Tykmælk

Man kan godt selv lave tykmælk. Med tålmodighed, nænsom opvarmning, tilsætning af fløde og lidt kærnemælk kan det lade sig gøre at forvandle sødmælk til tykmælk.

Selvfølgelig er der så også den anden mulighed: Nemlig at købe en færdig tykmælk, og det har forbrugerne kunnet gøre i næsten 120 år. Industrialiseringen af surmælk begyndte omkring 1880. I mange år herefter var tykmælk blot et handelsnavn for al slags syrnet mælk. En større, organiseret produktion begyndte først i 1960, og i 1967 blev navnet tykmælk officielt hæftet på netop det, vi i dag kender som tykmælk. 


A38® Produkter
Skål for din morgenmad

Skål for din morgenmad

I denne folder kan du finde opskrifter, som kan give dig inspiration til sunde og mættende morgenmåltider.Vi har samlet opskrifter til de store og små, til mænd og kvinder, til morgenfriske og morgensure, til dem med god tid og dem der har syvsovet. Kort sagt: Opskrifter, der passer til enhver sult og til enhver morgen.

Læs mere...