Karolines Køkken®

Arla Karolines Køkken®
Sans for softice

Sans for Softice

På Arla Food Fest kan du finde ud af, om du har SANS FOR SOFTICE. Brug dine sanser til at se, føle, lugte og lytte dig frem til den helt rigtige smag for dig. Måske bliver den med vanilje, hindbær og lakrids eller hvem ved... måske vil dine sanser noget andet og du ender med en softice med gelékugler, myntesirup og ristede græshopper! Der venter en iskold og cremet softice med lækker topping, når du har brugt alle dine sanser. Tag det flotteste, sjoveste eller skøreste billede af din softice og vind fede præmier.

Sans for Softice

Softice til dine favoritdesserter

En dessertklassiker til store og små

I Karolines Køkken® er vi vilde med alle de muligheder hjemmelavet softice giver til vores favorit desserter - iskold og cremet med masser af flødesmag.

Nyhed: Karolines Køkken® Softice

Nyhed: Karolines Køkken® Softice

Vores softice er fremstillet af frisk mælk og fløde, så den smager som en drøm. Vælg mellem jordbær og vanilje.

Tema: Softice med Karolines Køkken

Tilmelding til dig ugens madplan

Tilmeld dig ugens madplan

Få inspiration til aftensmaden, alle ugens 7 dage. På ugens 5 hverdage får du sunde retter, som indeholder godt med grønsager, max. 30% energi fra fedt, og så selvfølgelig en god smagsoplevelse. På ugens weekenddage modtager du to 2-retters menuer, det kan være forretter, hovedretter eller desserter. Her er rammerne lidt friere – sæsonaktuel og lækker mad.

Tilmeld dig ved at være logge ind her.

Masser af dessertinspiration med hjemmelavet softice

Masser af dessertinspiration med hjemmelavet softice

Hæld den køleskabskolde softice i en skål på ca. 2 liter. Pisk softice i ca. 3 min til den er luftig og cremet. Dæk skålen til, og sæt den i fryseren i ca 3½ time. Skrab de frosne kanter fri, og pisk den bløde ismasse ensarter og cremet. Kun fantasien sætter grænser til desserter, som både store og små vil elske. Mums!!

Nye opskrifter med softice

Jordbærsoftice med brændt hvid chokolade
Jordbærsoftice med brændt hvid chokolade
Sprøde pandekageskåle med softice og friske jordbær
Sprøde pandekageskåle med softice og friske jordbær
Vaniljekage med softice, hindbær og lakridssirup
Vaniljekage med softice, hindbær og lakridssirup
Frisk melonsalat med hyldeblomst og softice
Frisk melonsalat med hyldeblomst og softice
Iskager
Iskager
Blåbærsoftice i kokosvafler
Blåbærsoftice i kokosvafler
Blåbærshake
Blåbærshake
Belgiske vafler med softice, chokoladesauce og mandelknas
Belgiske vafler med softice, chokoladesauce og mandelknas
Små nøddemarengs med softice og friske bær
Små nøddemarengs med softice og friske bær
Tema Hytteost i maden

Tema Hytteost i maden

Hytteost er alsidig, den kan bruges som mellemmåltid, som dip og i dressinger, og så er den et fedtfattigt alternativ til den revne mozzarella på pizzaen. Selvom Hytteost har et højt proteinindhold, så har den en dejlig mild og syrlig flødesmag.

Hytteost i maden
SE ALLE FILM FRA KAROLINES TV-KØKKEN HER

SE ALLE FILM FRA KAROLINES TV-KØKKEN HER

Karolines TV-køkken

Karolines Køkken® Frisk spinatsalat med mynte og salatost

Frisk spinatsalat med mynte og salatost

Karolines® levende køkken 2014

KAROLINES KØKKEN® – DET LEVENDE KØKKEN

Tag med på en historisk rejse gennem tiden. Det startede i året 1962, hvor Karolines Køkken®, for første gang, gav inspiration til danskernes madvaner fra en kælder i Aarhus. I dag er Karolines Køkken® en del af mange danske hjem, og vores digitale køkken servicerer hver måned mere end 1 million danskere.

Køkkenting i vores reklamefilm er sponseret af:

sponsor