Karolines Køkken®

Arla Karolines Køkken®
Sans for softice

Sans for Softice

På Arla Food Fest kan du finde ud af, om du har SANS FOR SOFTICE. Brug dine sanser til at se, føle, lugte og lytte dig frem til den helt rigtige smag for dig. M��ske bliver den med vanilje, hindbær og lakrids eller hvem ved... måske vil dine sanser noget andet og du ender med en softice med gelékugler, myntesirup og ristede græshopper! Der venter en iskold og cremet softice med lækker topping, når du har brugt alle dine sanser. Tag det flotteste, sjoveste eller skøreste billede af din softice og vind fede præmier.

Sans for Softice

Karolines Køkken® Frisk spinatsalat med mynte og salatost

Frisk spinatsalat med mynte og salatost

En let og smagfuld salat med friske babyspinatblade, edamamebønner, ristet landbrødscroutoner og Karolines Køkken® salatost i blok. Salaten passer perfekt til grillet laks eller kylling. Måske en ny klassiker til din salatskål?

Frisk spinatsalat med mynte og salatost

Frisk spinatsalat med mynte og salatost

Her er de råvarer du skal bruge:
Rødløg, ristet landbrød, salatost i blok, babyspinatblade, rapskimolie, agurk, edamamebønner, mynteblade, citron.

Se opskriften
Karolines Køkken® klassisk salatost i blok – nu med genluk

Karolines Køkken® klassisk salatost i blok – nu med genluk

Salatostens milde, salte smag og cremede konsistens klæder dine salater. Både de hurtige til hverdag og de mere avancerede salater til weekend, gæster og fester. Du kan nu få Karolines Køkken® salatost i    bæger med genluk – lige til at lukke op igen, hver gang dine salat skal forkæles.

Se produkt
Tilmelding til dig ugens madplan

Tilmeld dig ugens madplan

Få inspiration til aftensmaden, alle ugens 7 dage. På ugens 5 hverdage får du sunde retter, som indeholder godt med grønsager, max. 30% energi fra fedt, og så selvfølgelig en god smagsoplevelse. På ugens weekenddage modtager du to 2-retters menuer, det kan være forretter, hovedretter eller desserter. Her er rammerne lidt friere – sæsonaktuel og lækker mad.

Tilmeld dig ved at være logge ind her.

Nye opskrifter med salatost

Frisk spinatsalat med mynte og salatost
Frisk spinatsalat med mynte og salatost
Minikødboller på sprøde fladbrød
Minikødboller på sprøde fladbrød
Spaghetti med salt ostesauce og blomkål
Spaghetti med salt ostesauce og blomkål
Lun perlespeltsalat med stegte æbler
Lun perlespeltsalat med stegte æbler
Middelhavstærte
Middelhavstærte
Små ostegratinerede rødbeder
Små ostegratinerede rødbeder
Middagssalat med hvide bønner og ost
Middagssalat med hvide bønner og ost
Salat med nudler og nektariner
Salat med nudler og nektariner
Bagt rodfrugtsalat med vaniljedressing
Bagt rodfrugtsalat med vaniljedressing
Quinoasalat med granatæblekerner
Quinoasalat med granatæblekerner
Rødbedehummus med ost og hindbærvineddike
Rødbedehummus med ost og hindbærvineddike
Dip til sprøde grønsager
Dip til sprøde grønsager

Karolines Køkken® Filoruller med krydret salatost

Filoruller med krydret salatost

Sprøde og lækre filoruller, der er perfekte som forret, snack eller som tilbehør til suppe. Måske en ny snack-klassiker?

Tema Hytteost i maden

Tema Hytteost i maden

Hytteost er alsidig, den kan bruges som mellemmåltid, som dip og i dressinger, og så er den et fedtfattigt alternativ til den revne mozzarella på pizzaen. Selvom Hytteost har et højt proteinindhold, så har den en dejlig mild og syrlig flødesmag.

Hytteost i maden
SE ALLE FILM FRA KAROLINES TV-KØKKEN HER

SE ALLE FILM FRA KAROLINES TV-KØKKEN HER

Karolines TV-køkken

Karolines® levende køkken 2014

KAROLINES KØKKEN® – DET LEVENDE KØKKEN

Tag med på en historisk rejse gennem tiden. Det startede i året 1962, hvor Karolines Køkken®, for første gang, gav inspiration til danskernes madvaner fra en kælder i Aarhus. I dag er Karolines Køkken® en del af mange danske hjem, og vores digitale køkken servicerer hver måned mere end 1 million danskere.

Køkkenting i vores reklamefilm er sponseret af:

sponsor