Stegte sild i eddike
1 time 5 min
•
&format=webp)
Stegte sild i eddike er lækkert pålæg på frokostbordet hele året. Lav en stor portion stegte sild i eddike, når du er i gang - for de stegte sild kan sagtens holde sig nogle dage i køleskabet. Stegte sild i eddike er også lækkert som aftensmad med godt rugbrød til!
Ingredienser
Stegte sild
8
Ferske dobbelt sildefileter
|
|
---|---|
2 spsk
Dijonsennep
|
|
4 spsk
Små dildkviste
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
3 spsk
Rugmel
|
|
25 g
Smør
|
Eddikelage
¼ liter
Lagereddike
|
|
---|---|
150 g
Brun farin (ca. 2½ dl)
|
|
1
Løg i tynde ringe
|
|
1
Gulerod i tynde skiver
|
|
1
Laurbærblad
|
|
10
Sorte peberkorn
|
Tilbehør
420 g
Groft rugbrød
|
---|
Sådan gør du
Stegte sild
Eddikelage
Tip
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan fylde de stegte sild med krydderurter, krydderier eller ingenting.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
616 kJ / 147 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 3 g |
Protein: | 6,7 g |
Fedt: | 3 g |
Kulhydrat: | 23 g |
