Kæmpe pariserbøf med sennepsfløde
30 min
•
&format=webp)
En hurtig måde at lave pariserbøf på. En stor familiemodel, uden så meget fedt, da den er bagt i ovnen.
Ingredienser
1
Firkantet pizzadej (ca. 400 g)
|
|
---|---|
4
Fintrevne gulerødder (ca. 300 g)
|
|
400 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
75 g
Kapers uden lage (ca. 1 dl)
|
|
1 dl
Madlavningsfløde
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Sennepsfløde
1½ dl
Madlavningsfløde
|
|
---|---|
1½ tsk
Hvidvinseddike
|
|
2 spsk
Dijonsennep
|
|
1 tsk
Flydende honning
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
200 g
Syltede rødbeder i tern
|
|
---|---|
2
Finthakkede rødløg (ca. 100 g)
|
|
100 g
Rensede babysalatblade
|
|
¼ tsk
Havsalt, fx læsø sydesalt
|
Sådan gør du
Sennepsfløde
Bagetid
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
468 kJ / 112 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1 g |
Protein: | 7,1 g |
Fedt: | 2,9 g |
Kulhydrat: | 14,1 g |
