Parfait
3 timer 15 min
•
Arbejdstid: 25 min
•
&format=webp)
Parfait er en klassisk is fremstillet af æggeblommer, sukker og fløde. Parfait er kendetegnet ved at fløden piskes til flødeskum og vendes i ismassen, hvilket gør parfait til en lækker luftig is. Prøv denne nemme opskrift på parfait med vanilje næste gang du får lyst til hjemmelavet is!
Ingredienser
Parfait
½ liter
Piskefløde
|
|
---|---|
3
Æggeblommer
|
|
60 g
Sukker (ca. ¾ dl)
|
|
1
Vaniljestang - kornene heraf
|
Sådan gør du
Parfait
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan også serverer din parfait vendt i chokoladedrys.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1435 kJ / 343 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 0 g |
Protein: | 2,9 g |
Fedt: | 31,7 g |
Kulhydrat: | 12,5 g |
Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
