Bananmuffins med chokolade
&format=webp) 
    Bananmuffins med chokolade - et stort hit når bagning skal være let og enkelt. Banan og chokolade er et fantastisk makkerpar - og bananmuffins bliver endnu bedre, når du bruger bananer, som er meget modne. Server de hjemmelavede bananmuffins som eftermiddagskage eller tag dem med på tur - de vil sætte smil på læben hos både store og små!
Ingredienser
Bananmuffins
| 
                                            
                                                    200 g
                                                Hvedemel (ca. 3½ dl)
                                            
                                     | |
|---|---|
| 
                                            
                                                    2 tsk
                                                Bagepulver
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    ½ tsk
                                                Fint salt
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    2
                                                Æg
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    150 g
                                                Sukker (ca. 1¾ dl)
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    1 tsk
                                                Vaniljesukker
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    125 g
                                                Smeltet smør
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    2
                                                Modne bananer
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                    100 g
                                                Mørk chokolade
                                            
                                     | 
| 
                                            
                                                    12
                                                Muffinsforme
                                            
                                     | 
|---|
Sådan gør du
Bananmuffins
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Pynt dine muffins med glasur: Rør 100 g flormelis med 1½ spsk kakao og lidt kogende vand til en glasur. Kom glasuren i en frysepose, klip et lille hul i hjørnet og dekorer kagerne, når de er afkølede.
Tilsæt 2 tsk kanel eller kardemomme til dejen sammen med melet, hvis du har lyst til en ny variation af bananmuffins. Du kan fordele dejen i 24 mini muffinsforme.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1375 kJ / 329 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,2 g | 
| Protein: | 4,1 g | 
| Fedt: | 15,2 g | 
| Kulhydrat: | 43,7 g | 
 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
     
    &format=webp) 
     
    