Chokoladesauce
Bedømmelse (1)

Min bedømmelse:

Chokoladesauce

Dejlig chokoladesauce serveret med vaniljeis og frisk frugt. En dessert der gør alle glade!

Antal portioner

8 personer pr. portion

  • 150 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)
  • 14 liter Karolines Køkken® Vaniljecreme 10%

Hertil

  • 1 liter vaniljeflødeis
  • 500 g frisk frugt, fx jordbær og
  • pærer

Knæk chokoladen i mindre stykker. Kom vaniljecreme og chokoladestykker i en lille tykbundet gryde. Kog blandingen ved jævn varme og under omrøring i ca. 10 min., til chokoladesaucen er blevet tyk.

Tip

Saucen kan også tilberedes med mælkechokolade.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 11580 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,9 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 58 %
  • Alkohol: 0 %

Tilberedningstid: 30 min