Fastelavnsboller med hindbærskum
•
&format=webp)
Vandbakkelser fyldt med hindbærskum - en lækker og nem opskrift på fastelavnsboller, hvor hindbærskummet giver en frisk smag og smuk farve. Du kan være i god tid med vandbakkelsesdejen, da den kan fryses rå og bages på dagen. Og du skal kun forberede hindbærskum og glasur, inden du kan servere hjemmelavede fastelavnsboller.
Ingredienser
Hindbærskum
3 blade
Husblas
|
|
---|---|
200 g
Frosne hindbær
|
|
2 spsk
Vand
|
|
2 spsk
Sukker
|
|
½ tsk
Vaniljesukker
|
½ liter
Piskefløde
|
---|
Vandbakkelser
2 dl
Vand
|
|
---|---|
100 g
Smør
|
|
100 g
Hvedemel (ca. 1¾ dl)
|
|
180 g
Sammenpiskede æg
|
Glasur
50 g
Flormelis (ca. 1 dl)
|
|
---|---|
2 tsk
Vand
|
Pynt
Frysetørrede hindbær
|
---|
Sådan gør du
Hindbærskum
Vandbakkelser
Glasur
Fastelavnsboller med hindbærskum
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Vil du opgradere fastelavnsbollen kan du tilføje kagecreme og/eller lidt hindbærmarmelade sammen med hindbærskummet.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1014 kJ / 242 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 0,8 g |
Protein: | 3,4 g |
Fedt: | 20,1 g |
Kulhydrat: | 12,5 g |
Relateret video
Sådan bruger du husblas
Sådan håndterer du husblas, når du skal lave fromage, cheesecake eller andet, hvor der er brugt fløde.
