Flødekartofler

Flødekartofler er som oftest et hit og så kan du servere dem til alverdens kød, fx stegt, kogt eller glaseret hamburgerryg.

Opskriften gælder for 10 personer

Bedømmelse (199 vurderinger)

Min bedømmelse:

Flødekartofler

Flødekartofler er som oftest et hit og så kan du servere dem til alverdens kød, fx stegt, kogt eller glaseret hamburgerryg.

Opskriften gælder for 10 personer

Fremgangsmåde:

Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Læg kartoflerne lagvis med krydderierne i 2 smurte, ovnfaste fade. Hæld piskefløden ved og bag kartoflerne midt i ovnen.

Tip

Brug en blanding af lige dele piskefløde og mælk, hvis du ønsker en mere mager udgave af flødekartofler.

Bagetid

Ca. 1 time ved 200°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 19440 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,5 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 55 %
Print