Flødekartofler

Flødekartofler er som oftest et hit og så kan du servere dem til alverdens kød, fx stegt, kogt eller glaseret hamburgerryg.
Bedømmelse (205 vurderinger)

Min bedømmelse:

Flødekartofler

Flødekartofler er som oftest et hit og så kan du servere dem til alverdens kød, fx stegt, kogt eller glaseret hamburgerryg.

Opskriften gælder for 10 personer

Fremgangsmåde:

Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Læg kartoflerne lagvis med krydderierne i 2 smurte, ovnfaste fade. Hæld piskefløden ved og bag kartoflerne midt i ovnen.

Tip

Brug en blanding af lige dele piskefløde og mælk, hvis du ønsker en mere mager udgave af flødekartofler.

Bagetid

Ca. 1 time ved 200°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 19440 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,5 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 55 %
Print