Kold kartoffelsalat
Bedømmelse (7)

Min bedømmelse:

Kold kartoffelsalat

Nem opskrift på en virkelig lækker kartoffelsalat. Denne kolde kartoffelsalat har masser af smag og friske krydderurter. Det perfekte tilbehør.

Antal portioner
  • 2 12 dl ylette 1,5%, fx A38® eller ymer
  • 2 12 dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18% eller cremefraiche 38%
  • 2 spsk revet chalotteløg
  • 2 tsk groft salt
  • friskkværnet hvid peber
  • 2 tsk sød fransk sennep
  • 1 tsk friskpresset citronsaft
  • 750 g små kogte faste kartofler
  • 3 spsk hakket frisk persille
  • 2 spsk klippet frisk purløg

Pynt

  • brøndkarse

Hertil

  • 500 g stegt kød fx frikadeller

Bland ylette og fraiche. Smag salatsaucen til med løg og krydderier. Skær kartoflerne i ikke for tynde skiver, og vend dem i salatsaucen mindst ½ time før serveringen.

Tilberedningstid: 1 timer

  • Energiindhold for hele retten: 9130 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,3 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 44 %
  • Alkohol: 0 %
Kilde: