Kold kartoffelsalat
Bedømmelse (211)

Min bedømmelse:

Tilberedningstid: 1 timer

Kold kartoffelsalat

Nem opskrift på en virkelig lækker kartoffelsalat. Denne kolde kartoffelsalat har masser af smag og friske krydderurter. Det perfekte tilbehør.

Antal portioner
  • 2 12 dl Arla A38® Ylette eller ymer
  • 2 12 dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18% eller fraiche 9%
  • 2 spsk revet chalotteløg
  • 2 tsk groft salt
  • friskkværnet hvid peber
  • 2 tsk sød fransk sennep
  • 1 tsk friskpresset citronsaft
  • 750 g små kogte faste kartofler
  • 3 spsk hakket frisk persille
  • 2 spsk klippet frisk purløg

Pynt

  • brøndkarse

Hertil

  • 500 g stegt kød fx frikadeller

Bland ylette og fraiche. Smag salatsaucen til med løg og krydderier. Skær kartoflerne i ikke for tynde skiver, og vend dem i salatsaucen mindst ½ time før serveringen.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 11070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,4 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 29 %
  • Fedt: 52 %
  • Alkohol: 0 %