Frokostsalat med hytteost og tomat
Bedømmelse (0)

Min bedømmelse:

Tilberedningstid: 45 min

Frokostsalat med hytteost og tomat

Prøv denne simple og velsmagende opskrift på frokostsalat med hytteost og tomat. Hytteosten krydres med sød chilisauce og serveres med lækker sprød salat.

Antal portioner
  • 400 g Karolines Køkken® Hytteost 4.5%
  • 2 12 tsk sød chilisauce
  • 1 spsk tomatketchup
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 liter groftrevet icebergsalat
  • 1 rød peberfrugt i tern
  • 1 finthakket rødløg
  • 250 g cherrytomater i halve

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Smag hytteosten til med chilisauce, tomatketchup, salt og peber. Stil den tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Ved serveringen

Rør hytteosten op og læg den lagvis med grønsagerne i en salatskål.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 5150 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,2 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 25 %
  • Alkohol: 0 %