Grønkålssalat
20 min
•
Arbejdstid: 20 min
•
Dejlig frisk grønkålssalat med rødløg og æbler, der forener det søde og det syrlige og det bløde med det sprøde. En super simpel og skøn efterårs- og vintersalat.
Ny
Ingredienser
Dressing
|
3 spsk
Olie
|
|
|---|---|
|
1½ spsk
Æblecidereddike
|
|
|
2 spsk
Flydende honning
|
|
|
1 tsk
Dijonsennep
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Grønkålssalat
|
150 g
Rensede, finthakkede grønkålsblade
|
|
|---|---|
|
2
Røde æbler i både
|
|
|
75 g
Syltede rødløg
|
|
|
50 g
Tranebær
|
|
|
50 g
Salatost
|
|
|
50 g
Saltede mandler
|
Sådan gør du
Dressing
Grønkålssalat
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Det smager også dejligt med anden frugt end æble i grønkålssalaten. Prøv fx med pære, appelsin eller blomme. De salte mandler kan erstattes af peanuts eller saltede cashewnødder.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
672 kJ / 161 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 3,7 g |
| Protein: | 3,5 g |
| Fedt: | 11 g |
| Kulhydrat: | 12,1 g |