Lakridsrugbrødsdrys
Bedømmelse (3)

Min bedømmelse:

Tilberedningstid: 15 min

Lakridsrugbrødsdrys

Et frækt tvist til morgenmaden!

Antal portioner
  • 25 g smør
  • 2 spsk brun farin
  • 4 skiver fuldkornsrugbrød i små tern
  • 12 tsk knust engelsk lakrids
  • 6 dl Arla Cultura® Protein+ blåbær

Lad smørret blive gyldent i en pande, tilsæt brun farin og lad det smelte. Kom rugbrød og lakrids i panden og steg det ved jævn varme i ca. 8 min. - vend af og til. Tag rugbrødsternene af panden og lad dem køle af på et stykke bagepapir på en rist.

Ved serveringen

Fordel det syrnede produkt i små skåle og drys med lakridsrugbrødsdrysset. Server straks.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 5060 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 59 %
  • Fedt: 25 %
  • Alkohol: 0 %