Du kan tilsætte lidt ekstra bouillon, hvis du vil have suppen tyndere. Du kan også tilsætte lidt fløde for at gøre den mere cremet, men den mister lidt af sin klare gule farve. Osten kan også erstattes af revet tex mex ost, hvis suppen må være lidt spicy.
12817 kJ / 3063 kcal
465 kJ / 111 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 15,7 % | 4,3 g |
Kulhydrat: | 58,8 % | 16,1 g |
Fedt: | 25,5 % | 3,2 g |
Uhm....lækre majskolber, lige til at gnave.
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
4
Friske majskolber eller 500 g frosne majskerne
|
|
---|---|
15 g
Smør
|
|
1
Stort hakket løg (ca. 100 g)
|
|
2
Små hakkede fed hvidløg
|
|
1 spsk
Hakket rød chilipeber
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 liter
Grøntsagsbouillon
|
8 skiver
Landbrød
|
|
---|---|
150 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
1 bundt
Frisk koriander
|
|
---|---|
1
Rød chilipeber i tynde ringe
|