Ovnomelet med bagte tomater
Bedømmelse (2)

Min bedømmelse:

Tilberedningstid: 1 timer

Ovnomelet med bagte tomater

Lækker og nem opskrift på ovnomelet med bagte tomater. Sammen med rugbrød er du sikret et velsmagende måltid.

Antal portioner

Bagte tomater

  • 6 tomater
  • 14 tsk groft salt

Ovnomelet

  • 6 æg (str. L / XL)
  • 12 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38%
  • 12 dl vand
  • 12 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 100 g Karolines Køkken® revet Pasta- & gratineringsost 30%

Pynt

  • purløg

Tilbehør

  • 300 g rugbrød
  • 30 g smør
  • 100 g sprødstegt bacon

Bagte tomater

Skyl tomaterne og læg dem i et ovnfast fad (ca. 12 x 22 cm). Skær et kryds i hver tomat og drys med salt.

Ovnomelet

Pisk æg, fløde, vand, salt og peber let sammen. Hæld æggemassen i et smurt, ovnfast fad (ca. 14 x 26 cm). Drys osten over og bag omeletten sammen med tomaterne midt i ovnen.

Bagetid

Ca. ½ time ved 175°.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 10190 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,9 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 28 %
  • Fedt: 50 %
  • Alkohol: 0 %