Quesadilla med bønner - fyldte madpandekager
30 min
•
&format=webp)
Quesadilla med kidneybønner, salsa og smeltet ost. Du kan næsten fornemme duften af Mexico, når du sætter tænderne i en lækker quesadilla!
Ingredienser
1 dåse
Kidneybønner (ca. 420 g)
|
|
---|---|
8
Små majstortillaer
|
|
200 g
Tomatsalsa
|
|
250 g
Cherrytomater i halve
|
|
2
Rødløg i halve, tynde ringe (ca. 150 g)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
200 g
Revet mozzarellaost
|
Dressing
250 g
Kvark, græsk yoghurt eller fraiche
|
|
---|---|
1 tsk
Limeskal (usprøjtet)
|
|
1 tsk
Friskpresset limesaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1¼ liter
Fintstrimlet icebergsalat
|
|
---|---|
2
Små avocadoer (ca. 200 g)
|
|
2
Majskolber
|
Sådan gør du
Dressing
Tips
Bagetid
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
432 kJ / 103 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 2,7 g |
Protein: | 6 g |
Fedt: | 3,4 g |
Kulhydrat: | 12 g |
