Sejfilet med thaifløde og fuldkornsnudler
Bedømmelse (1)

Min bedømmelse:

Sejfilet med thaifløde og fuldkornsnudler

En hurtig, sund og nem fiskeret med strejf af østens aromaer.

Antal portioner
  • 300 fuldkornsnudler
  • 12 kg sejfileter
  • 12 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Thai fløde

  • 14 liter Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8% - bør omrystes
  • 2 dl kokosmælk
  • 1 spsk limeskal (usprøjtet)
  • 1 spsk grøn karrypasta
  • 2 spsk fintrevet ingefær
  • 2 dl vand
  • 34 tsk groft salt
  • 300 g broccoli i små buketter
  • 300 g porrer i tynde skiver

Pynt

  • limebåde
  • friske korianderblade

Kog nudlerne efter anvisningen på emballagen. Lad dem dryppe godt af og kom dem i bunden af et ildfast fad (ca. 30 x 40 cm). Del fisken mindre stykker og læg dem ovenpå nudlerne. Drys med salt og peber.

Thaifløde

Kog fløde, kokosmælk, limeskal, grøn karry, ingefær, vand og salt sammen i en stor gryde. Kog fløden op.

Kom broccoli og porrer i den varme thaifløde.Kog grønsagerne ca. 2 min. Fordel grønsagerne og thaifløden over fisken. Bag fiskefadet midt i ovnen.

Ved serveringen

Pynt fiskefadet med limebåde og friske koriander.

Bagning

Ca. 20 min. ved 150° (varmluft).

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 9180 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 43,9 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 25 %
  • Alkohol: 0 %

Tilberedningstid: 30 min