Vindruesalat med løg og persille
Bedømmelse (3)

Min bedømmelse:

Tilberedningstid: 15 min

Vindruesalat med løg og persille

En farverig og dejlig, saftig salat, hvor det søde og det salte spiller rigtig flot sammen.

Antal portioner
  • 500 g blå og grønne vindruer - stenfri
  • 200 g Karolines Køkken® Salatost i blok
  • 1 dl hakket bredbladet persille
  • 1 finthakket rødløg

Skyl vindruerne og halver dem. Skær osten i skiver og del dem i mindre brud. Læg vindruerne i et fad og fordel ostebrud, persille og løg på vindruerne. Server straks.

Tips

Vindruesalaten kan også drysses med grofthakkede valnøddekerner.

I stedet for hvid ost i blok, kan du bruge hvid ost i tern.

Vindruesalaten smager godt til fx vildt og and.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 3530 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,2 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 44 %
  • Alkohol: 0 %