Wok med kylling og kokosmælk
Bedømmelse (11)

Min bedømmelse:

Wok med kylling og kokosmælk

Hjemmelavet fastfood!

Antal portioner
  • 2 spsk Arla Kærgården® Steg & Bag
  • 500 g rensede kyllingeinderfileter
  • 3 gulerødder i stave
  • 2 porrer i tynde ringe
  • 100 g babymajs i mindre stykker
  • 5 forårsløg i korte stykker
  • 1 lille dåse kokosmælk (165 ml)
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 50 g skyllede bønnespirer
  • 50 g grofthakkede cashewnødder

Tilbehør

  • 320 g basmatiris
  • 1 limefrugt i både
  • sojasauce
  • sød chilisauce

Lad en wok blive godt varm - ca. 4 min. ved kraftig varme. Tilsæt 1 spsk af fedtstoffet og lad det blive varmt. Steg kyllingekødet i ca. 5 min. og tag det op. Tilsæt resten af fedtstoffet og svits gulerødder, porrer, majs og forårsløg i ca. 2 min. Kom kødet tilbage i wokken sammen med kokosmælk, salt og peber. Varm retten godt igennem og vend bønnespirer og cashewnødder i.

Server straks sammen med nykogte ris. Retten er meget mild, så hvis du er til mere smag, er det en god idé at servere lime, sojasauce og sød chilisauce ved siden af.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 12170 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,9 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 28 %
  • Alkohol: 0 %

Tilberedningstid: 30 min