Du kan vælge grøntsager efter sæson. Denne version er bedst om sommeren, hvor der er danske tomater, broccoli og rødløg. Om vinteren og efteråret kan du fx bruge rodfrugter, kål og æbler.
6613 kJ / 1581 kcal
333 kJ / 80 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 26,5 % | 5,2 g |
Kulhydrat: | 48 % | 9,4 g |
Fedt: | 25,5 % | 2,3 g |
2 dl
Fraiche
|
|
---|---|
2
Små hakkede fed hvidløg
|
|
1 dl
Hakket persille
|
|
½ tsk
Groft salt
|
1 spsk
Rapsolie
|
|
---|---|
200 g
Kyllingefilet i tynde strimler
|
|
6
Rødløg i både (ca. 450 g)
|
|
450 g
Broccoli i store store buketter og stokken i små tern
|
|
250 g
Cherrytomater
|
|
3 spsk
Sojasauce, fx ponzu med lemon
|
|
2 spsk
Fiskesauce
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
2 dl
Kviste af persille
|
Lune naanbrød
|
---|