Avocado-dressing
15 min

Avocado-dressing

Mexicanskinspireret ret - Sprøde tacoskaller med frisk salat og cremet guacamole.
Bedømmelse (3 vurderinger)

Min bedømmelse:

Avocado-dressing

Mexicanskinspireret ret - Sprøde tacoskaller med frisk salat og cremet guacamole.

Antal portioner
  • 200 g Karolines Køkken® Kvark 0,3%
  • 2 modne avocadoer
  • 3 spsk finthakket zittauerløg
  • ¾ tsk sød chilisauce
  • ¼ tsk mildt chilipulver
  • ¾ tsk groft salt
  • 12 tacoskaller eller pitabrød
  • ½ liter fintstrimler icebergsalat
  • 1 agurk i skiver
  • 4 tomater i både

Fremgangsmåde:

Hæld Kvark i en skål. Flæk avocadoerne på langs og fjern stenene. Skrab "kødet" ud med en ske og gnid det gennem en sigte ned i skålen. Tilsæt løg og smag til med krydderier.

Varm tacoskallerne eller pitabrødene efter anvisningen på emballagen. Anret grøntsager og dressing i skåle og server dem sammen med de lune tacoskaller til en let frokost. Avocado-dressingen kan anvendes som dip, og bør anvendes på tilberedningsdagen.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6006 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,9 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 29 %
Print