Bagte rødbeder

Bagte rødbeder er dejligt tilbehør til aftensmaden, for eksempel en steg eller kyllingebryster.
Bedømmelse (9 vurderinger)

Min bedømmelse:

Bagte rødbeder

Bagte rødbeder er dejligt tilbehør til aftensmaden, for eksempel en steg eller kyllingebryster.

Antal portioner
  • 4 små runde rødbeder eller 3 aflange
  • 2 dl grøntsagsbouillon
  • 1½ spsk smeltet smør

Fremgangsmåde:

Skræl rødbederne og skær dem igennem en gang fra rodspids til top. Læg dem i et ovnfast fad med den buede side op og hæld bouillonen ved. Pensl rødbederne med fedtstof og dæk fadet med alufolie. Bag rødbederne nederst i ovnen.

Bagetid

Ca. 60 min ved 200° - traditionel ovn.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 1660 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,5 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 41 %
Print