Bagte søde kartofler med to slags dip

Kartoflens naturlige søde smag kommer frem efter noget tid i ovnen og harmonerer perfekt sammen med de to slags dip.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Bagte søde kartofler med to slags dip

Kartoflens naturlige søde smag kommer frem efter noget tid i ovnen og harmonerer perfekt sammen med de to slags dip.

Antal portioner
  • 8 små søde kartofler (ca. 1500 g)

Avocadodip med skinke

Grønkålsdip med blåskimmel

Fremgangsmåde:

Skrub kartoflerne godt og læg dem i en lille bradepande. Bag dem midt i ovnen - til de er møre.

Avocadodip med skinke

Del avocadoen og fjern stenen. Mos avocadokødet og vend det sammen med hytteost, skinke, salt og peber. Smag til.

Grønkålsdip med blåskimmel

Lad smørret blive gyldent i en pande og steg grønkålen ved kraftig varme i ca. 4 min. - rør af og til. Lad kålen køle af. Rør osten blød sammen med hvidløg og lidt af cremefraichen - rør resten af cremefraichen i sammen med grønkål, salt og peber. Smag til. Og server de to dip til de søde bagte kartofler.

Tip

Hvis de søde kartofler er store så del dem i halve og kvarte, inden du bager dem.

Bagetid

50-60 min. ved 200° - traditionel ovn.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10430 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 51 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 42 %
Print