Blommefyldte skinkeroulader
45 min

Blommefyldte skinkeroulader

Lækker middag med frisk syre fra nye blommer og røde ribs.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Blommefyldte skinkeroulader

Lækker middag med frisk syre fra nye blommer og røde ribs.

Antal portioner
  • 2 spsk finthakkede bredbladet persille
  • 1 dl ribs

Tilbehør

  • 1 kg kartofler
  • 300 g dampet broccoli
  • ribsgelé

Fremgangsmåde:

Bank skinkeschnitzlerne ud til ½ cm tynde skiver. Drys med salt og peber. Del blommerne i kvarte og fjern stenene. Fordel blommebådene på kødet og rul dem sammen til "roulader" - hold dem sammen med tandstikkere eller med kødsnor. Lad smørret blive gyldent i en sauterpande og brun dem i ca. 3 min. - hele vejen rundt. Tilsæt fløde, gelé, soja, sennep og fond og lad det koge ved svag varme og under låg i ca. 10 min. Drys med persille og ribs og server straks med kartofler, gelé og broccoli.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10250 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,5 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 18 %
Print