Chokoladevafler

Chokoladevaflerne er gode til stærk kaffe efter en lettere middag. Mums!
Bedømmelse (12 vurderinger)

Min bedømmelse:

Chokoladevafler

Chokoladevaflerne er gode til stærk kaffe efter en lettere middag. Mums!

Antal portioner

Pynt

  • flormelis
  • friske mynteblade

Fremgangsmåde:

Bland mel, kakao, flormelis, vaniljesukker og salt sammen. Pisk fløden til et let skum. Pisk vandet i melblandingen sammen med halvdelen af flødeskummet til en jævn dej. Vend forsigtigt resten af flødeskummet heri.

Lad imens vaffeljernet blive godt varmt. Pensl pladerne med lidt smør den første gang. Kom lidt dej i vaffeljernet (ca. ¾ dl) og bag vaflen i ca. 2 min., ved høj varme. Bag resten af vaflerne. Server straks vaflerne sammen med iskold flødeskum og chokolade. Drys med flormelis og pynt med mynte.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 12210 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,7 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 65 %
Print