Chokolatte

Kombinationen af kaffe og chokolade - kan det blive bedre?
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Chokolatte

Kombinationen af kaffe og chokolade - kan det blive bedre?

Antal portioner
  • ¾ dl nybrygget espressokaffe eller stærk kaffe
  • 25 g mørk chokolade (ca. 70% kakao)
  • 2 dl mælk

Fremgangsmåde:

Bræk chokoladen i mindre stykker og læg dem i bunden af et glas. Varm mælken forsigtigt op i en kasserolle til ca. 65° og pisk den varme mælk til et blødt skum. Hæld kaffen over chokoladen og rør indtil det næsten er smeltet. Hæld herefter den varme mælk i og læg mælkeskummet på med en ske.

Tip

Drys lidt hakket chokolade eller sigtet kakao og rørsukker over.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 980 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 40 %
Print