Citronfromage

Mums!....Den helt klassiske citronfromage. Fromagen kan tilberedes på forhånd og fryses - så har du en nem gæstedessert, som stadig er populær.
Antal portioner
Fryseegnet
Bedømmelse (271 vurderinger)

Min bedømmelse:

Citronfromage

Mums!....Den helt klassiske citronfromage. Fromagen kan tilberedes på forhånd og fryses - så har du en nem gæstedessert, som stadig er populær.

Antal portioner

Fremgangsmåde:

Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 10 min. Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps. Træk husblassen op af vandet med det vand, der hænger ved. Smelt den i en skål i vandbad. Bland husblassen med citronskal og -saft og rør den i æggesnapsen. Pisk fløden til skum (gem lidt til pynt) og vend det forsigtigt i den letstivnede æggeblanding. Hæld citronfromagen i portionsglas eller -skåle og stil dem tildækkede i køleskabet i mindste 2 timer. Pynt med flødeskum.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6710 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,5 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 29 %
  • Fedt: 62 %
Print