Citronsauce og stegt rødspætte
30 min

Citronsauce og stegt rødspætte

Rødspætte med en frisk og cremet sauce med citron og fennikel
Bedømmelse (4 vurderinger)

Min bedømmelse:

Citronsauce og stegt rødspætte

Rødspætte med en frisk og cremet sauce med citron og fennikel

Antal portioner

Hertil

  • 500 g små stegte rødspætter
  • 1 kg kogte kartofler
  • 600 g dampet fennikler

Fremgangsmåde:

Bring mælkesaucen i kog i en tykbundet gryde. Tilsæt citronskal, -saft og salt. Kog saucen ved jævn varme og under omrøring i ca. 2 min. Kom fennikeltop i - gem lidt til pynt. Smag citronsaucen til.

Tip

Citronsaucen smager også dejligt til fx små, stegte torskefileter.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10524 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,5 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 28 %
Print