12-15 min. ved 190° - traditionel ovn.
Ca. 35 min. ved 190° - traditionel ovn.
Du kan variere din clafoutis ved også at tilsætte amarena kirsebær, men sørg for at der ikke er for meget væde i bærblandingen.
6434 kJ / 1538 kcal
443 kJ / 106 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 16,2 % | 4,2 g |
Kulhydrat: | 60,7 % | 15,8 g |
Fedt: | 20,9 % | 2,5 g |
Alkohol: | 2,2 % |
½ kg
Friske bær - kirsebær, hindbær, blåbær - eller en blanding
|
|
---|---|
100 g
Hvedemel
|
|
½ liter
Mælk
|
|
100 g
Sukker
|
|
4
Æg
|
|
2
Æggeblommer
|
|
2 spsk
Cognac eller rom
|
|
Flormelis
|