Croissantsnitter med blåbær

Færdig croissantdej smørres med flødeost og drysses med mandelflager, blåbær og ahornsirup. Nemt, nemt, nemt - og dejligt!
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Croissantsnitter med blåbær

Færdig croissantdej smørres med flødeost og drysses med mandelflager, blåbær og ahornsirup. Nemt, nemt, nemt - og dejligt!

6 stykker pr. portion

Antal portioner
  • 1 dåse croissantdej (kan købes i de fleste supermarkeder)
  • 3 spsk Buko® Naturel
  • 125 g friske eller frosne optøede blåbær
  • 30 g mandelflager
  • 3 spsk ahornsirup

Fremgangsmåde:

Tag dejen ud af dåsen og del den i trekanter. Læg trekanterne på en bageplade beklædt med bagepapir. Fordel ost, blåbær og mandelflager på dejen i nævnte rækkefølge. Dryp til sidst med ahornsirup, og bag snitterne midt i ovne - til de er gyldne. Server straks.

Bemærk

Fødevarestyrelsen anbefaler i perioder, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information.

Bagetid

Ca. 8 min. ved 200°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 5900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,3 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 45 %
Print