Figner og ristet rugbrød

Prøv de lækre friske figner svøbt i honning og med sprødt rugbrød til.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Figner og ristet rugbrød

Prøv de lækre friske figner svøbt i honning og med sprødt rugbrød til.

Morgenmad til 2

Antal portioner

Ristet rugbrød

  • 100 g groft rugbrød i tern
  • 10 g smør

Fremgangsmåde:

Ristet rugbrød

Rist rugbrødet i en tør pande ved kraftig varme i ca. 2 min., skru ned til jævn varme. Tilsæt smør og rist i yderligere ca. 7 min. -eller til rugbrødsternene er gyldne og sprøde. Lad dem køle af på en tallerken.

Hæld det syrnede produkt i skåle og fordel fignerne herpå. Dryp med honning og drys med rugbrød. Server straks.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 3170 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,3 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 28 %
Print