Finere pandesauce

Finere sauce hvor tomat og champignon har hovedrollerne. De dybe smage fra champignonerne spiller godt mod både tomaternes sødme og syre.
Bedømmelse (6 vurderinger)

Min bedømmelse:

Finere pandesauce

Finere sauce hvor tomat og champignon har hovedrollerne. De dybe smage fra champignonerne spiller godt mod både tomaternes sødme og syre.

Antal portioner

Pynt

  • Friske kviste af kruspersille

Hertil

  • 500 g stegt kød fx. svinemørbrad

Fremgangsmåde:

Pil og hak løgene groft. Rens champignonerne og skær dem i skiver. Skær tomaterne i både. Kom smørret i panden og vend løgene heri til de er gyldne. Tilsæt champignoner og tomater og lad det hele koge ca. 5 min. Kom piskefløde i og lad saucen koge, til den er jævn. Smag til med salt og peber. Anret saucen og pynt med persille.

Kan også serveres til koteletter.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8550 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 7 %
  • Fedt: 69 %
Print