12413 kJ / 2967 kcal
451 kJ / 108 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 22,1 % | 5,9 g |
Kulhydrat: | 47,5 % | 12,6 g |
Fedt: | 30,4 % | 3,7 g |
4 dl
Let mornaysauce
|
|
---|---|
25 g
Babyspinatblade
|
|
2 dl
Dildkviste
|
100 g
Pankorasp
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
500 g
Rensede skrubbefileter
|
|
1
Sammenpisket æg
|
|
40 g
Smør
|
10 g
Smør
|
|
---|---|
2 bundter
Rensede forårsløg (ca. 200 g)
|
|
300 g
Rensede grønne asparges
|
|
75 g
Skyllede babyspinatblade
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Dildkviste
|
---|
1 kg
Kogte kartofler
|
|
---|---|
1
Citron (usprøjtet) i både
|