Fiskesalat

Forvandl en rest tosk fra aftensmaden til en superlækker fiskeanretning. Har du ikke lige torsk ved hånden, kan du alternativt bruge tun fra dåse.
Bedømmelse (5 vurderinger)

Min bedømmelse:

Fiskesalat

Forvandl en rest tosk fra aftensmaden til en superlækker fiskeanretning. Har du ikke lige torsk ved hånden, kan du alternativt bruge tun fra dåse.

Antal portioner

Salat

  • 1 porre i tynde ringe
  • 1 gulerod i korte, tynde strimler
  • ¼ liter vand
  • ¼ tsk groft salt
  • 225 g Karolines Køkken® Kvark 0,3%
  • 2 spsk finthakket dild
  • ½ tsk friskpresset friskpresset citronsaft
  • ½ tsk wasabi (stærk, japansk peberrodspasta)
  • ½ tsk sukker
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 100 g rejer i lage
  • 200 g kogt torsk i flager
  • friskkværnet peber

Pynt

  • friske dildkviste

Tilbehør

  • 120 g sigtebrød

Fremgangsmåde:

Salat

Kom porrer og gulerødder i kogende vand tilsat salt og kog dem ved kraftig varme i ca. 1 min. Hæld grøntsagerne i en sigte og brus dem over med koldt vand. Bland grøntsagerne med kvark, dild, citronsaft, wasabi, sukker, salt og peber. Stil salaten tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Ved serveringen

Lad rejerne dryppe af i en sigte og drys torsken med peber. Rør salaten op og læg den lagvis med torsk og rejer på portionstallerkener eller i et fad.

Tip

Rejer og torsk kan erstattes af 1 dåse tun i vand (ca. 185 g).

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 3460 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,2 g
  • Protein: 47 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 11 %
Print