Rejer og torsk kan erstattes af 1 dåse tun i vand (ca. 185 g). Porrer og gulerødder kan erstattes af andre grøntsager, fx bladselleri eller løg. Fiskesalaten er også god i sandwich.
3888 kJ / 929 kcal
342 kJ / 82 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 31,8 % | 6,4 g |
Kulhydrat: | 33,3 % | 6,7 g |
Fedt: | 34,9 % | 3,2 g |
Der er ingen ben i at filetere fisk – lær hvordan du nemt fileterer torsk med Karolines Køkkenskole.
1
Porre i tynde ringe
|
|
---|---|
1
Gulerod i korte, tynde strimler
|
|
¼ liter
Vand
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
2 dl
Creme fraiche
|
|
---|---|
2 spsk
Finthakket frisk dild
|
|
½ tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 tsk
Wasabi
|
|
½ tsk
Sukker
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
100 g
Rejer i lage
|
|
---|---|
200 g
Kogt torsk i flager
|
|
Friskkværnet peber
|
Dildkviste
|
---|
120 g
Sigtebrød
|
---|