Flæskestegssandwich
30 min

Flæskestegssandwich

Lækker fast food....bare lidt sundere. Flæskestegssandwich med remoulade lavet på friskost, ovnbrasede kartofler i stedet for pommes frites og rødkålen suppleres med revet selleri.
Bedømmelse (18 vurderinger)

Min bedømmelse:

Flæskestegssandwich

Lækker fast food....bare lidt sundere. Flæskestegssandwich med remoulade lavet på friskost, ovnbrasede kartofler i stedet for pommes frites og rødkålen suppleres med revet selleri.

Antal portioner

Brasede kartofler

  • 750 g kogte kartofler i tern
  • 1½ tsk rapsolie
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 100 g færdiglavet rødkål
  • 100 g groftrevet knoldselleri
  • 4 grove sandwichboller
  • 8 skiver stegt flæskestege med svær
  • 4 blade af romainesalat
  • ¼ tsk groft salt

Fremgangsmåde:

Vend friskost, asier, sennep, salt og peber sammen. Stil "remouladen" tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Brasede kartofler

Vend imens kartoffeltern og fedtstof sammen. Læg kartoflerne på en plade med bagepapir og steg dem midt i ovnen. Drys med salt og peber.

Lad rødkålen dryppe af i en sigte - der skal dryppe ca. 1 spsk væde fra. Vend rødkålen sammen med revet selleri.

Flæk bollerne og rist dem på en brødrister. Skær sværen af flæskestegen (gem sværen) og fjern fedtkanten. Fordel "remouladen" på underne og læg bollerne sammen om salatblade, flæskesteg drysset med salt, svær og selleri-rødkål.

Tip

Du kan selv bage burgerbollerne - se link.

Stegetid

Ca. 15 min. ved 250°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 35,1 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 26 %
Print