Fyldig suppe med rødder og salsa

Det friske sprøde æble matcher fint den lidt stærke suppe og rodfrugterne. Brug dit favorit æble.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Fyldig suppe med rødder og salsa

Det friske sprøde æble matcher fint den lidt stærke suppe og rodfrugterne. Brug dit favorit æble.

Antal portioner

Æblesalsa

  • 2 æbler, fx granny smith
  • 1 finthakket rødløg
  • 2 dl fintklippet purløg
  • 300 g hårdtristet groft rugbrød

Fremgangsmåde:

Bring suppen i kog i en tykbundet gryde og under omrøring sammen med pastinak, selleri og salt. Lad suppen koge i 6-8 min., eller til grøntsagerne er næsten møre.

Æblesalsa

Skær æblerne i fine tern og bland dem med løg og purløg.

Server suppen med æblesalsa på toppen og ristet brød ved siden af.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8310 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 65,1 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 68 %
  • Fedt: 22 %
Print