Fyldte squash
60+ min

Fyldte squash

Fyldte squash nemme at tilberede og smager lækkert. Glæd dig til at prøve denne opskrift med hakket svinekød og dejlig sqaush.
Bedømmelse (50 vurderinger)

Min bedømmelse:

Fyldte squash

Fyldte squash nemme at tilberede og smager lækkert. Glæd dig til at prøve denne opskrift med hakket svinekød og dejlig sqaush.

Antal portioner
  • 5 små grønne squash (ca. 1 kg)
  • 1 tsk groft salt

Fars

Sauce

  • 3 spsk hakket zittauerløg
  • 25 g smør
  • 1 dåse flåede tomater
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør:

  • 1 kg kartofler eller 200 g flutes

Fremgangsmåde:

Skær en tynd skive (på langs) af de vaskede squash. Skrab indmaden ud med en ske, og skær det og de afskårne skiver i terninger. Drys de udhulede squash med salt og lad dem trække ca. 10 min. Tør derefter salt og væde af med køkkenrulle.

Fars

Rør en fars af kød, rasp, mælk, æg, løg og krydderier. Fyld farsen i skallerne og dæk overfladen med osteskiver.

Sauce

Svits løg i gyldent smør i en gryde, tilsæt squashterningerne og tomater med væde. Kog saucen i ca. 5 min. og smag til med salt og peber. Hæld saucen i et smurt ovnfast fad, og læg herpå de fyldte squash. Bag retten midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 50 min. ved 200°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11630 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,9 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 40 %
Print