Denne cheesecake kan med fordel laves dagen før og opbevares i køleskabet indtil servering.
Ved at bage cheesecaken i lang tid ved lave temperaturer sikrer du, at konsistensen på kagen bliver blød og cremet samt at overfladen ikke tørrer ud og revner.
30726 kJ / 7344 kcal
1320 kJ / 315 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,3 g |
Protein: | 5,8 % | 4,5 g |
Kulhydrat: | 43,3 % | 33,6 g |
Fedt: | 50,9 % | 18,2 g |
28
Mørke kakaokiks med vaniljecreme, fx oreos (ca. 300 g)
|
|
---|---|
75 g
Smør - smeltet
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
200 g
Mørk chokolade
|
|
---|---|
400 g
Flødeost
|
|
250 g
Sukker (ca. 3 dl)
|
|
1
Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
8
Æg
|
|
2 spsk
Rød pastafarve (koncentreret frugtfarve)
|
|
2½ dl
Piskefløde
|
3 spsk
Majsstivelse
|
|
---|---|
2 dl
Solbærsaft
|
|
1½ dl
Glukosesirup
|